Diensten

Videomarketing
Met Youtube als tweede grootste zoekmachine in de wereld en het delen van 1.000 video’s per minuut via social media wordt video een steeds populairder middel om informatie te verkrijgen. Voor bedrijven dan ook zeer interessant om hierop in te spelen en je als bedrijf te presenteren via deze kanalen. Bovendien is een video vaak persoonlijker dan tekst en wekt het vertrouwen en professionaliteit bij uw bezoekers.

Beelddadig is gespecialiseerd in videomarketing en kan u adviseren over de inzit van het juiste audiovisuele product en realiseert voor u de productie van concept tot oplevering. Beelddadig ontwikkelt vakkundig een professionele bedrijfsfilm waarin de inhoud centraal staat en maakt daarbij gebruik van nieuwe technieken om de boodschap op een moderne manier over te brengen.

Een bedrijfsfilm wordt veelal ingezet als eyecatcher op websites, maar kan ook uitstekend dienst doen bij bedrijfspresentaties, op beurzen of als onderdeel van een promotiecampagne. Beelddadig denkt graag met u mee wat voor u het passende middel is bij uw bedrijf, dienst of product.

Webdesign
Een website is tegenwoordig niet meer weg te denken als digitaal visitekaartje van een bedrijf. Toch gebeurt het vaak dat wanneer de website er eenmaal staat hij niet meer gemoderniseerd of bijgewerkt wordt omdat dat te ingewikkeld is of teveel tijd kost. Dit terwijl een goed opgebouwde en onderhouden website juist professionaliteit en vakkundigheid uitstraalt en tevens beter door zoekmachines wordt gevonden. Een eigentijdse, gemakkelijk te onderhouden website is daarom extra van belang.

Beelddadig kijkt graag met u mee naar wat u verwacht van uw website en zorgt voor een passende oplossing voor uw bedrijf. Door gebruik te maken van moderne Content Management Systemen (CMS) kunt u uw website binnen enkele minuten gemakkelijk aanpassen en onderhouden. Op deze manier geeft u bezoekers de juiste informatie en zorgt u zelf voor een hogere ranking op zoekmachines als Google.

Een website is vaak de eerste indruk die potentiële klanten krijgen van een bedrijf en bepaalt dan ook de verwachting die de klant krijgt. Het is daarom belangrijk dat websites niet alleen eigentijds en intuïtief zijn, maar ook passen bij de uitstraling van het bedrijf op een frisse en professionele manier.  
© 2015 beelddadig